top of page

ALLE SOORTEN ZETELS 

Van hoeksalons tot relaxzetels en zetelbedden!

SALONS

Grote keuze aan salons voor elk budget. Diverse stijlen van modern en klassiek tot rustiek, verkrijgbaar in een waaier aan materialen, kleuren en opstellingen. Steeds comfortabel.

HOEKSALONS

Ook voor hoeksalons met een zee aan ruimte zit u goed bij Merlin Meubelen: van stof tot imitatieleder, met verschillende hoekelementen, met elektrische relax voor nog meer comfort, ...

RELAXZETELS

Relaxen is voor iedereen anders. Een elektrische of manuele relax al dan niet met liftfunctie, een draaizetel met pouf, antistress, … Voor een grenzeloos comfort duikt u in een van onze vele relaxzetels!

ZETELBEDDEN

Uw comfortabele zetel in 1-2-3 omtoveren tot een heerlijk bed voor één of twee personen? Op zoek naar een plaatsbesparende oplossing? Ontdek onze zetelbedden, van bultex tot volleder.

ZALIGE ZETELS

Merlin Meubelen bulkt van de zetels in diverse stijlen, maten en materialen: in onze toonzaal is het dan ook moeilijk kiezen tussen onze prachtige collecties aan kwaliteitszetels, relaxen, salons, hoeksalons, zetelbedden en nog veel meer. Geniet steeds van de beste prijs en van professioneel, persoonlijk advies op maat waar u graag even voor wil zitten.

Het ultieme zitcomfort?

Bezoek Merlin Meubelen. Als u op zoek bent naar kwaliteitsvolle zetels aan de beste prijs, neem dan even plaats in onze toonzaal en laat u verrassen door onze ruime keuze.

bottom of page