top of page

SLAAPKAMERS OM VAN TE DROMEN

Van complete slaapkamers tot bedden, boxsprings en meer.

BEDDEN / SLAAPKAMER

Een groot aanbod aan bedden in massief hout, een moderne houtstructuur of metaal. We beschikken over een collectie van stevige bedden (90 cm, 140 cm, 160 cm) in hoogwaardig epoxy, in 15 kleuren. Snel leverbaar!

BOXSPRINGS

Wij beschikken over boxsprings in diverse uitvoeringen, ook voor de meest veeleisende slapers. Wij zorgen indien gewenst voor een slaapsysteem op maat van uw slaapcomfort, in combinatie met de perfecte matras.

MATRASSEN / LATTENBODEM

Ruime keuze in matrassen & lattenbodems. U kunt bij ons terecht voor een aangepaste matrassen & lattenbodems volgens uw behoefte en budget..

KINDERKAMERS

Plaats voor speelgoed of boeken en zoete dromen in een van onze prachtige babykamers, speelse kinderkamers of slimme jeugdkamers. Voor alle leeftijden hebben wij wel flexibele oplossingen in huis.

COMMODES

De perfecte commode of nachttafel : breedte, hoogte en kleur kan gekozen worden.

KLEERKASTEN

Op zoek naar een mooie en degelijke schuifdeurkast of draaideurkast om uw kleding in op te bergen? Daar kunnen wij u zeker aan helpen. Voor elke smaak en ieder budget zorgen wij voor een passende kleerkast.

ALLES VOOR UW NACHTRUST

Op zoek naar de slaapkamer van uw dromen? Dan kunt u alvast op uw twee oren slapen: Merlin Meubelen maakt uw dromen waar.

Dat Merlin Meubelen kan inspelen op elke nachtrust, bewijst onze service op maat. Wij hebben slaapkamers voor elke leeftijd, elke smaak, ieder budget en elke nachtrust! Wij bieden u professioneel en gepersonaliseerd advies op maat van uw slaapcomfort, van bedden, boxsprings, bedcanapés, stapelbedden en senior bedden, tot matrassen en lattenbodems, kinderkamers of kleerkasten.

Onze toonzaal brengt u in de zevende hemel?

Merlin Meubelen rust niet voor we de slaapkamer van uw dromen hebben gevonden. Breng onze toonzaal een bezoekje, wij maken u graag wegwijs in onze talrijke opberg- en slaapmogelijkheden.

bottom of page