top of page

KEUKENS OP MAAT IN ALLE STIJLEN 

Laat uw keuken ontwerpen door Merlin Meubelen.

EEN DROOMKEUKEN OP MAAT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!

Tijd voor een nieuwe keuken, maar dan wel een van een onberispelijke prijs/kwaliteit? 

Een open keuken, een sfeervolle rustieke of landelijke keuken, een eigentijdse moderne keuken of een strakke design keuken: u kunt het zo gek niet bedenken of Merlin Meubelen realiseert uw keuken op maat, volgens uw voorkeuren en budget, met gepersonaliseerd advies en meer dan 35 jaar ervaring. Alle stijlen zijn we meester, waarbij u zowel in kleuren als uitvoeringen alle kanten op kunt.

LANDELIJKE KEUKENS

Een massief eiken landelijke keuken, een MDF gelakte cottage keuken of een klassieke keuken in imitatie-eik, …: wij maken u graag wegwijs in ons aanbod aan landelijke keukens.

MODERNE EN DESIGN KEUKENS

Een strakke, moderne greeploze keuken in lak, al dan niet gecombineerd met imitatiehouten deuren of massief. Dat en zoveel meer mogelijkheden in onze moderne en design keukens.

GRATIS PRIJSOFFERTE VOOR UW KEUKEN MET 3D-ONTWERP

We overhandigen u een gratis prijsofferte, waarbij we uw droomkeuken met een driedimensionale kleurentekening vormgeven. Dankzij dit 3D-ontwerp kunt u zich alvast een beeld vormen van het eindresultaat.

PERSOONLIJKE SERVICE VAN OFFERTE TOT PLAATSING

Merlin Meubelen staat garant voor een gepersonaliseerde opvolging van uw keukenproject van a tot z. Uw keuken op maat wordt geplaatst door ons eigen plaatsingsteam, dat ondertussen al meer dan 10 000 gerealiseerde keukens heeft geplaatst! Zo kunnen wij een perfecte realisatie en afwerking van uw droomkeuken garanderen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw keuken zelf te plaatsen.

KEUKENINSPIRATIE OPDOEN?

Bezoek de toonzaal van Merlin Meubelen in Lessen om een blik op enkele van onze keukens te werpen. Wij bieden u met plezier persoonlijk advies.

bottom of page